Cześć, mam na imię Paweł

Z wykształcenia jestem magistrem biologii i dziennikarzem. Od 2016 roku mówię również o sobie: fleksitarianin. Trochę to wyszło z przypadku, kiedy natknąłem się na ten termin gdzieś w sieci. Nagle okazało się, że przez całe życie pasowałem do definicji, której nie znałem.

Na blogu dzielę się swoją wiedzą dotyczącą ograniczenia jedzenia mięsa, bo wiem, że nie jest to łatwy temat. Codziennie szukam kulinarnych inspiracji i śledzę rozwój naukowej wiedzy o dietach, żywieniu i ochronie środowiska naturalnego.

Jestem też pierwszym w Polsce członkiem Meatless Monday Global Community, czyli grupy ludzi z całego świata, którzy aktywnie promują ograniczanie spożycie mięsa!

O blogu

Blog zawiera własne teksty i zdjęcia oraz własne tłumaczenia artykułów zagranicznych.

Zasady

Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie fragmentów lub całości materiałów tylko po ustaleniu pisemnym z autorem

Współpraca

Jestem otwarty na współpracę komercyjną i barterową w tematach zgodnych z ideą mojego bloga oraz zasadami zdrowego żywienia!

Napisz do mnie


UWAGA: najszybszy kontakt przez FB



Facebook

Polubcie mój profil


Instagram

Obserwujcie mój profil


Na językach

Zobaczcie co mówi się o fleksitarianizmie


Przepisy

Zobaczcie ciekawe przepisy


Cześć, mam na imię Paweł

Z wykształcenia jestem magistrem biologii i dziennikarzem. Od 2016 roku mówię również o sobie: fleksitarianin. Trochę to wyszło z przypadku, kiedy natknąłem się na ten termin gdzieś w sieci. Nagle okazało się, że przez całe życie pasowałem do definicji, której nie znałem.

Na blogu dzielę się swoją wiedzą dotyczącą ograniczenia jedzenia mięsa, bo wiem, że nie jest to łatwy temat. Codziennie szukam kulinarnych inspiracji i śledzę rozwój naukowej wiedzy o dietach, żywieniu i ochronie środowiska naturalnego.


KontaktSklep