Zacznij kulinarną przygodę!

Długo zbierałem się do zakupu Thermomixa! Ale od kilku miesięcy stoi on w mojej kuchni. Dziś nie wyobrażam już sobie, by go tam nie było. Gotuję jeszcze zdrowiej, taniej i bardziej kreatywnie. Jeśli chcesz wiedzieć jak to możliwe, napisz do mnie!


Dlaczego Thermomix?


Oszczędność pieniędzy!

Jestem z Poznania! Dlatego tę cechę Thermomixa stawiam na pierwszym miejscu. Tym bardziej teraz, kiedy ceny żywności szaleją. Na Thermomixie można w 2 minuty zrobić pół kilograma przepysznych lodów za 5 złotych. A przypomnę, że jedna gałka w lodziarni kosztuje średnio 6-7 złotych. To oznacza, że na jednej porcji lodów z Thermomixa oszczędzamy około 45 złotych! Nieźle nie?

Oszczędność czasu!

Uwielbiam świeże pomidory. Ale ich wyparzanie, by zdjąć skórkę, to dla mnie koszmar. Na szczęście, nie mam już takich koszmarów w kuchni. Do Thermomixa wrzucam całe umyte pomidory, tylko z wyciętymi gniazdami od łodygi. I w 10 sekund pomidory zmieniają się w przecier. To samo dotyczy krojenia czegokolwiek chcecie. Thermomix na prawdę przyspiesza pracę w kuchni, a do tego pilnuje czasu i każdego punktu przepisu, więc nic nie da się zepsuć!

Pewność jak nigdy!

Nawet jeśli dokładnie czytamy etykiety produktów i szukamy tych najlepszych… nigdy nie znajdziemy takich, które dadzą nam gwarancję! Dziwne składniki, niezdrowe dodatki, śladowe resztki i wreszcie konserwanty… Tego w naszych produktach nie ma jeśli sami je tworzymy. Lody to tylko owoce, banan i cukier. Koniec. To czysty smak, bez dodatków.


Redukcja mięsa z Thermomixem!


Jak mogę Ci pomóc?

Podrzucę wypróbowane przepisy, które zapewnią całą gamę elementów odżywczych…
Podpowiem, jakich zamienników mięsa użyć, w którym momencie i w których przepisach…
Pokażę Ci, jak użyć Thermomixa, by łatwiej przejść na dietę z mniejszą ilością mięsa!

Poznaj Thermomix!


Masz pytania?

Mogę pomóc, by w Twojej kuchni pojawił się Thermimix!
Napisz wiadomość na FB lub maila.
Możesz też zadzwonić do mnie: 600 677 788

Zdjęcie obok

Te pyszne ciastka, na zdjęciu obok, upiekłem z Thermomixem.
To najlepsze ciastka czekoladowe na świecie!
A wiem co mówię, bo uwielbiam czekoladowe rzeczy.


Cześć, mam na imię Paweł

Z wykształcenia jestem magistrem biologii i dziennikarzem. Od 2016 roku mówię również o sobie: fleksitarianin. Trochę to wyszło z przypadku, kiedy natknąłem się na ten termin gdzieś w sieci. Nagle okazało się, że przez całe życie pasowałem do definicji, której nie znałem.

Na blogu dzielę się swoją wiedzą dotyczącą ograniczenia jedzenia mięsa, bo wiem, że nie jest to łatwy temat. Codziennie szukam kulinarnych inspiracji i śledzę rozwój naukowej wiedzy o dietach, żywieniu i ochronie środowiska naturalnego.


Kontakt

Polub moje kanały

Polityka prywatności

Blog prowadzony przez HUB OF SOLUTIONS PAWEŁ MARCINIAK ulica Szronowa 24/5 60-375 Poznań
Numer NIP 7811770149 Numer REGON 301463721